РАЗГОВОРИМА ДО ФУНКЦИОНАЛНОГ И БЕЗБЈЕДНОГ ПРЕВОЗА :: Semberija INFO ::

 

РАЗГОВОРИМА ДО ФУНКЦИОНАЛНОГ И БЕЗБЈЕДНОГ ПРЕВОЗА


Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић разговарао је данас у Бијељини са представницима београдске Компаније “Ласта”, након чега су посјетили и градилиште нове аутобуске станице у Бијељини.

Директор Компаније “Ласта” Владан Секулић изјавио је да нова аутобуска станица у Бијељини представља импозантан, модеран објекат.

 “Презадовољни смо оним што смо могли да видимо. Велика је ствар да грађани Бијељине имају овако модеран објекат Аутобуске станице. Наша компанија наредне године слави 75 година постојања, тако да себи можемо дозволити то да се појавимо у једној савјетодавној улози и да помогнемо са својим знањем и искуством како би становници Бијељине у наредном периоду добили квалитетан превоз и саобраћај. У некој новој тржишној утакмици “Ласта” је спремна да аплицира и да се укључи како би грађани Бијељине добили квалитетан превоз. Ми то са својим капацитетмима можемо да преузмемо”, изјавио је директор београдске “Ласте” Владан Секулић.


Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић изјавио је да је у једној конструктивној атмосферии разговарано о питањима  која се односе на функционисање нове Аутобуске станице и организовање саобраћаја у граду.

“ Нас интересује да имамо квалитетан градски и проградски превоз. Од Компаније “Ласта” и генералног директора добили смо исцрпне информације о функционисању градског саобраћаја у другим локалним заједницама. Они су наши искрени пријатељи у проналажењу рјешења која ће грађанима понудити функционалан градски и приградски превоз и функционалан рад на аутобуској станици. Из њихових практичних сазнања и богатих искустава преузећемо све оно најбоље. Очекује нас још пуно посла на том плану. Отворени смо и опредијељени за сарадњу у смислу организовања функционалног и безбједног превоза путника и организовања градског и приградског превоза”, изјавио је градоначелник Петровић. 

Semberija info