Саопштење за јавност Социјалистичке партије у Бијељини :: Semberija INFO ::

 

Саопштење за јавност Социјалистичке партије у Бијељини


Градски одбор Социјалистичке партије у Бијељини сматра да игнорисање реализације капиталних пројеката који су у претходном периоду договорени и чији је циљ економски просперитет Семберије, недвосмислено говори да је градоначелник Љубиша Петровић политички нереалан и да његово несналажење, дугорочно уназађује Бијељину. Опструкција свега што долази са нивоа Владе Републике Српске и скупштинске већине у Бијељини, основни је мотив у назови раду градоначелника Петровића.

Најбољи доказ је катастрофално извршење буџета у првих шест мјесеци ове године из чега се јасно види да први човјек града и његови сарадници отворено опструишу све започете и најављене пројекте, због чега ће Семберија остати слијепо цријево на мапи региона.

Из тих и ко зна колико још разлога, Градски одбор Социјалистичке партије у Бијељини, позива градоначелника Петровића да сједне за сто са Коалицијом „Договор за Бијељину“, како би се нека дешавања покренули са мртве тачке и спријечио потпуни колапс живота. Надамо се да ће код градоначелника преовладати здрав разум и да не морамо посезати за другим корацима.

С обзиром да се господин Петровић оглушио о људске вапаје наше коалиције, принуђени смо да у суботу 2. октобра, изађемо на Трг Краља Петра и да кажемо да овако више не може'', поручују на крају саопштења за јавност из Социјалистичке партије Бијељина.

Градски одбор Социјалистичке партије у Бијељини