НИШТА БЕЗ ПРАВИХ ПРИЈАТЕЉА :: Semberija INFO ::

 

НИШТА БЕЗ ПРАВИХ ПРИЈАТЕЉА


Хвала за подршку!

Да је прави пријатељ увијек спреман да помогне, потврдили су и овог пута велики пријатељи ,,Семберских новина'' и портала ,,Семберија инфо'', а они су Позориштанце ,,Маслачак'', Хор ,,Србадија'' и Центар за културу ,,Семберија''.
Наступ Дјечијег хора ,,Србадија'' уљепшао је свечано отварање изложбе дјечијих ликовних радова, чији су аутори малишани из предшколских установа из Бијељине, Угљевика и Лопара.
 

Изложба, која је круна пројекта ,,Дјечији свијет'' коју реализују ,,Семберске новине'' и портал ,,Семберија инфо'' постављена је у просторијама бијељинског Центра за културу.

С обзиром да су сва дјеца, чији су ликовни радови објављени у ,,Семберским новинама'' и на порталу ,,Семберија инфо'' побједници, за њих су глумци ,,Маслачка'' извели представу ,,Петар Пан''. Наступ глумаца одушевио је малишане, који су аплаузима и искреним дјечијим коментарима захваљивали глумцима, а у име Редакције ,,Семберских'' и портала ,,Семберија инфо'' велико хвала нашим пријатељима – Позориштанцу ,,Маслачак'', Хору ,,Србадија'' и Центру за културу ,,Семберија''.
 

Семберија инфо