ШАРОВИЋ: БИЈЕЉИНА ЈЕ ГРАД КОЈИ СЕ НАЈБРЖЕ РАЗВИЈА :: Semberija INFO ::

 

ШАРОВИЋ: БИЈЕЉИНА ЈЕ ГРАД КОЈИ СЕ НАЈБРЖЕ РАЗВИЈА


Foto
Бијељина је град који најбрже напредује у Републици Српској, а Бијељина и Семберија имају  потенцијал да буду најразвијенија регија у Републици Српској и Босни и Херцеговини, казао je предсједник СДС Мирко Шаровић, поводом прославе Светог Пантелејмона, крсне славе Града Бијељина.
 
Он је истакао да под вођством градоначелника Љубише Петровића Бијељина може да се развија и расте још више него раније и тако доприноси развоју цијеле Републике Српске.
 
„Вјерујем у овај град, у ове људе, вјерујем и у руководство које управља овим градом. Поносан сам што Бијељена све више личи на велеград“, истакао је Шаровић.
 
Честајући славу Града становницима Бијељине, Јелена Тривић, потпредсједник ПДП, је поручила да руководство Града, са градоначелником Љубишом Петровићем на челу, показује огроман ентузијазам, енергију и труд.
 
„Бијељина се развија иако имамо политичку ситуацију која није погодна за рад градске администрације. Градоначелник је неко ко се одлично у тим условима носи са свим изазовима“, истакла је Тривић.