ПДП Бијељина: Подршка Петровићу :: Semberija INFO ::

 

ПДП Бијељина: Подршка Петровићу


-Након најаве коалиције „Договор за Бијељину“ да ће на наредној сједници Скупштине града Бијељина покренути процедуру за опозив градоначелника Љубише Петровића, изражавамо противљење таквој неодговорној иницијативи која је плод политичке мржње, те пружамо пуну подршку градоначелнику Петровићу који је у претходне двије године показао како се озбиљно, одговорно и часно води град'', саопштено је из Градског одбора ПДП-а Бијељина.

У саопштењу се наводи да је ПДП-ов одбор у Бијељини на истој позицији као 2020. године, када је Љубиша Петровић побиједио у трци за градоначелника.

- Петровић је оправдао повјерење грађана који су га у огромном броју бирали за градоначелника, што је најважније у политици. У случају да неодговорне политичке структуре које не желе добро нашем граду истрају на покретању опозива, градоначелник ће имати једнаку подршку ПДП-а Бијељина, као и 2020. године када је остварена величанствена побједа. Такође, сарадња градских одбора ПДП-а и СДС-а у Бијељини је вишегодишња, одлична и побједничка и као таква ће се наставити'', наводе у Градском одбору ПДП Бијељина.

Исказана је увјереност да потенцијални опозив неће проћи.
 
- Свјесни смо да је Бијељина трн у оку режиму, али смо спремни да одговоримо на сва подметања и покушаје да овладају нашим градом. Ако им је побједа Љубише Петровића 2020. године била изненађење, тек ће се негативно изненадити, уколико, заиста, дође до бесмисленог референдума о повјерењу градоначелнику'', поручују у саопштењу за јавност из бијељинског одбора ПДП-а.