ГРАД БИЈЕЉИНА: ОРГАНИЗОВАН ЈАВНИ ТРЕНИНГ НА ТРГУ :: Semberija INFO ::

 

ГРАД БИЈЕЉИНА: ОРГАНИЗОВАН ЈАВНИ ТРЕНИНГ НА ТРГУ


Под покровитељством Града Бијељина, данас је на тргу у центру Бијељина организован јавни тренинг са фитнес инструкторком Данком Матусијевић, а грађани су, од најмлађих, па до оних у зрелијим годинама, акивно тренирали и играли у ритму зумбе, салсе и фитнеса. 



- Протеклих пет- шест година покретач сам јавних тренинга како бих људе покренула на физичку активност. Због тога је и Град одлучио да ме подржи, јер сам неко ко је мотиватор  и покретач на физичку културу”, рекла је Матусијевићева и нагласила да, “колико смо физички културни, толико смо и ментално, што је веома битно за комплетно здравље”. 



- Јако је битно да се склонимо са улице и окренемо спорту, а мислим да је сада прави моменат да се овако нешто презентује. Окрените се било којој врсти спорта, а веома је битно да дјеца буду физички активна, како би мање времена проводили на интернету. Апелујем на родитеље, јер они требају бити ти који ће бити упорни и анимирати дјецу на спорт, да не одустају и сигурно је да ће дјеци временом спорт постати стил живота“, поручила је Матусијевићева.



Захваљујући пријатељима и спонзорима, подијељено је и преко 40 вриједних награда за учеснике, а грађани су се нешто дуже од сат времена, осим са Данком Матусијевић,  дружили и са Милицом Бијелицом (Клуб „Мегаданце“), те Бранком Костадиновић (Клуб „Елритмо Лоцо“ – Салса).


Семберија инфо