"Кајем се због свега" Младић који је вријеђао Бошњаке упутио извињење :: Semberija INFO ::

 

"Кајем се због свега" Младић који је вријеђао Бошњаке упутио извињење


Кајем се због свега, највише јер сам некима нанио несрећу и зло - казао је Александар Ђокић, младић из Бијељине који је на ТикТоку вријеђао Бошњачке у свом граду.

Има свакаквих људи, ја то нисам џабе објавио, неки су и мени пријетили. Ја сам само узео да их мало препаднем да ме неко не би напао – навео је овај младић који ће у августу напунити 18 година и додао:
 
– Није ми била намјера апсолутно да икога увриједим, ја сам и мало попио па није ни чудо да сам тако реаговао – рекао је он.
 
На питање је ли то значи да нема оружја, одговара:
 
– Ма немам ништа, полиција је претресла стан, немам ја оружја, само кажем да их уплашим да мене не би неко напао у граду. Због свега ми је жао, а највише ради тога што сам попио и то направио. Моја маћеха је Бошњакиња и међу пријатељима имам и Бошњака и Хрвата – казао је Александар и додао да убудуће неће правити више овакве испаде.  

Александров отац Љубомир Ђокић је упутио извињење грађанима због поступака свог сина. Казао је да је његова супруга муслиманка из Живиница и да има три сина. 
 
– Нисам био упућен у ТикТок док моја жена није добила. Ипак сам ја бивши полицајац, срамота ме због тога што је урадио. Дечко није лош, али је и он добијао пријетње. Замолио бих људе да га не провоцирају, он није лош. Огорчен сам због тих изјава, и потрудићемо се да се то исправи – рекао је Љубомир Ђокић, пише Аваз.

(Аваз)