ГРАДСКИ ОДБОР СНСД БИЈЕЉИНА: ОДБОРНИЦИ КОЈИ СУ ДИРЕКТОРИ, ВРАЋАЈУ СТРАНЦИ МАНДАТЕ :: Semberija INFO ::

 

ГРАДСКИ ОДБОР СНСД БИЈЕЉИНА: ОДБОРНИЦИ КОЈИ СУ ДИРЕКТОРИ, ВРАЋАЈУ СТРАНЦИ МАНДАТЕ


На сједници Градског одбора СНСД Бијељина, за потпредсједницу одбора изабрана је Жељана Арсеновић, која је тим избором постала и члан Извршног комитета СНСД Бијељина. Усвојена је и Одлука да одборници СНСД-а који су и директори, одмах након сједнице Скупштине Града, на којој ће се разматрати буџет за следећу годину, странци на располагање врате одборничке мандате.  Секретар Градског одбора Бојан Савић је на конференцији за новинаре потврдио да се одлука односи  на директора Аграрног фонда Златана Лазаревића, директора Дома здраља Данијелу Ђукин и директора Казнено-поправног завода Миленка Гајића.

-Сљедећи на листи СНСД-а је Стеван Тривковић, али с обзиром да је републички инспектор за пољопривреду, у сукобу је интереса и не може прихватити одборнички мандат. У скупштинским клупама ће, након потврде ЦИК-а бити Жељко Гребић, Татјана Перић и Славиша Мастило. СНСД у Скупштини града има седам одборника, а ускоро ће имати и новог шефа Клуба одборника СНСД-а”, рекао је Савић. Он је потврдио да је усвојена и одлука да директори из реда СНСД-а Бијељина, који су и чланови неког Управног или Надзорног одбора, одмах странци на располагање врате мандате на чланство у тим одборима, што ће се примијењивати и на руководиоце и шефове подручних канцеларија у Бијељини.
-СНСД ће и у наредном периоду улагати напоре да покаже да је највећа странка у Бијељини. Највећи јесмо, али то нам не даје за право да живимо на ловорикама претходних избора”, рекао је Савић и истакао да ова странка има широк дијапазон младих које ће промовисати у наредном период, али не одричући се никог од провјерених кадрова. Он је истакао да се у СНСД-у одгаја нова енергија у политичкој атмосфери у странке, те да су посљедњих неколико мјесци имали приступнице за 700 нових чланова.

Семберија инфо