Још једна успјешна година угљевичког Дома здравља: Неуморни чувари здравља :: Semberija INFO ::

 

Још једна успјешна година угљевичког Дома здравља: Неуморни чувари здравља


Ово је још једна успјешна година дома здравља Угљевик, поручила је Директорица ове здравствене установе Цвјетана Драгоњић.

Драгоњићева је на данашњем новогодишњем пријему захвалила здравственим радницима на преданом раду без којег како каже не би били успјешни.

-Поносна сам на чињеницу да смо упркос тешком времену, кризи која је присутна на глобалном нивоу, остварили позитиван тренд пословања, али и сложно и јединствено извршавали све задатке који су били пред нама а све у корист пацијената који су увијек у првом плану-рекла је Драгоњићева.

Она је најавила да ће се у наредном периоду још значајније радити на унапријеђењу примарне здравствене заштите по питањима боље медицинске опремљености али и на неопходности кадровског јачања установе.

-Настојаћемо у наредној години да набавимо још један ултразвук да употпунимо услуге према нашим пацијентима, а да би и љекари могли да ураде што бољу дијагностику како би пацијенти били што задовољнији-најавила је Драгоњићева.
Драгоњићева је подсјетила да је у овој години набављено ново санитетско возило вриједно 132.000 КМ, које је потпуно опремљено за хитне случајеве а које је донација Министарства здравља и социјалне заштите Републике Српске.
Када је ријеч о кадровском јачању ове здравствене установе Драгоњићева је истакла да су два љекара послата на специјализацију из области породичне медицине и радиологије.

-Осам љекара успјешно је завршило обуку за дијагностику на ултразвуку абдомена-додала је Драгоњићева.
Она је навела да се редевно измирују обавезе према радницима, добављачима, као и свих услуга које користи Дом здравља Угљевик.

Новогодишња честитка Цвјетане Драгоњић

Драги грађани општине Угљевик,

Држећи се мудрости да здрав човјек има хиљаду жеља, а болестан само једну да оздрави, и у Новој години, наставићемо да бринемо о здрављу свакога од вас, подједнако пружајући вам конкретне здравствне услуге, али и апелујући на вас како да, превентивно, на најбољи начин, сачувате своје здравље и свој живот.

Превентива је била и остала, како се популарно каже, пола здравља. Са вама смо и у дане празника, и сваког другог дана, као до сада, у сваком часу и трену.

Желимо вам добро здравље, пријатне и ведре празнике и годину на коју ће те да се поносите и појединачно и као породица и као житељи нашег дивног града и краја.