САОПШТЕЊЕ РИТЕ УГЉЕВИК - Планови испуњени 100% :: Semberija INFO ::

 

САОПШТЕЊЕ РИТЕ УГЉЕВИК - Планови испуњени 100%


Рудник и термоелектрана "Угљевик" испунили су годишњи план производње електричне енергије од 1484 гигават-часова, и то три дана пред крај године. План је остварен и на Руднику, па је производња угља од око 2 милиона тона у висини 100% годишњег плана.
 
Оваква производња је резултат заједничких напора радника, руководилаца и Управе, уз максималну подршку Електропривреде Републике Српске и Владе Српске.
 
Иако је година за нама била тешка, не само за РиТЕ Угљевик, него за ЕРС у цјелини, па и за Републику Српску, захваљујући подршци коју смо имали успјели смо да ову пословну годину завршимо позитивно.
 
Ове године смо остварили и рекордне приходе у висини од око 185 милиона марака, а увјерени смо да ћемо, уз залагање радника који и јесу наша највећа снага, али и уз подршку ЕРС-а и Владе, истим темпом наставити и у наредној, 2024. години.
 
Свим грађанима Републике Српске, а нарочито нашим радницима и њиховим породицама, желимо срећне новогодишње и божићне празнике, уз жељу да их проведу са својим најмилијима.