АПЕЛ ЗА ПОМОЋ ЗА КУПОВИНУ ХРАНЕ НАЈУГРОЖЕНИЈИМ :: Semberija INFO ::

 

АПЕЛ ЗА ПОМОЋ ЗА КУПОВИНУ ХРАНЕ НАЈУГРОЖЕНИЈИМ


Фондација “Дарко Даре – Бошко Вуковић” апелује на све људе добре воље да скромним прилозима помогну активности Фондације са циљем куповине основних животних намирница и санитетског материјала за најугроженије.  

“Наши волонтери свакодневно достављају прехрамбене и хигијенске пакете угроженим и вишечланим породицама на подручју Семберије, али ове активности зависе од помоћи људи добре воље”, изјавио је за портал Семберија инфо Далибор М. Стокић, портпарол Фондације.  

Свака новчана помоћ је, како каже,  добродошла, без обзира на износ, јер некима и то мало много значи.

“Још има породица који живе у јако тешким условима о чему најбоље говоре бројне фотографије са терена када достављамо помоћ. Наша сатисфакција су осмијех и радост који су  евидентни на сваком лицу људи које смо посјетили. Наше мало је некоме много, некоме све”, рекао је Стокић.

Волонтери Фондације у протеком период од појаве корона вируса помоћ су доставили бројним породицама у Ченгићу, Горњој Чађавици, Обарској, Доњој Чађавици, Горњем Магнојевићу те у градским и приградским насељима. Помоћ је, између осталог, достављена породицама Данијела Јелића, Владе Божића, Славка Симића, Миодрага Јовића, Бајре Хучића, Мире Халими, Бошка Петровића, Драгана Стевановића, Станка Лазаревића… 

РАЧУНИ ЗА УПЛАТЕ

Људи добре воље уплате у КМ могу да изврше на рачун 5520001912749465, а у ЕУР на рачун БА395520001912751696. Оба рачуна су код Аддико банк.

АКТИВНОСТИ ФОНДАЦИЈЕ СЕ НАСТАВЉАЈУ

“Захваљујемо се свим људима добре воље, физичким и правним лицима на помоћи за рад Фондације. Свједоци смо колико невоља зближи људе”, истакао је Стокић.

У складу са тим али и вођени истинском жељом да буду дио нашег тима, нашег рада и оног што свакодневно дајемо, каже Стокић, рад Фондације препознала је и неколицина привредника са бијељинског подручја, који су пружили Фондацији одређене видове финансијске подршке које се даље имплементирају кроз  свакодневни рад.
“Базни циљ је да свака породица у овом бескомпромисном времену има основне услове за живот”, нагласио је Стокић. 
 
Семберија инфо (З.Кусмук)