Странка демократске Српске Семберија: Одговор чињеницама на безобразлук :: Semberija INFO ::

 

Странка демократске Српске Семберија: Одговор чињеницама на безобразлук


Поводом информација саопштеним на конференцији за медије СДС у Бијељини, Странка демократске Српске Семберија обавјештава јавност о сљедећем:

1. Потпуна је  неистина да је Градска управа и градоначелник Бијељине Мићо Мићић имала било какву повезаност са сакупљањем средстава за куповину респиратора. Као што је познато то су радили привредници и други донатори у сарадњи са Црвеним крстом и Болницом у Бијељини. Истина је да је Градска управа из својих средстава издвојила новац за куповину једног респиратора. Тo блаћење људи и институција од стране СДС је потпуно провидно и, у основи, највише штети тој странци у нестајању.

2. СДС Семберија се труди да не полемише, али се мора одговорити чињеницама на безобразлук какав је био јучерашњи наступ Небојше Вукановића, пун увреда и неистина. Такви наступи не заслужују посебну пажњу и коментар, али истине ради, подсјетићемо јавност још једном на сљедеће чињенице.

- Предсједник СДСС Мићо Мићић није напустио ни издао СДС, а поготово не  свој народ. Мићо Мићић је искључен из ове странке зато што је имао другачију визију развоја Града Бијељина од Српске демократске странке. Искључен је зато што је интересе свог Града и грађана ставио испред страначких, ускополитичких интереса у којима је данас заробљена Српска демократска странка.

- Жалосно је да политику СДС у Бијељини промовише човјек који уопште није члан те странке, већ је све те привилегије добио као приватни савјетник и посланик Младена Босића.
 
ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА СДСС