СОЦИЈАЛИСТИ СВЕЧАНО ОТВОРИЛИ КАМПАЊУ ПОД СЛОГАНОМ – “ЗА БОЉУ СРПСКУ” :: Semberija INFO ::

 

СОЦИЈАЛИСТИ СВЕЧАНО ОТВОРИЛИ КАМПАЊУ ПОД СЛОГАНОМ – “ЗА БОЉУ СРПСКУ”


Foto
Градски одбор Социјалистичке партије /СП/ Бијељина је, лијепљењем првог плаката, озваничио почетак предизборне кампање за опште изборе који ће у БиХ бити одржани 2. октобра.
 
Лијепљење плаката организовано је у Градском парку у Бијељини, а представљени су кандидати СП за Народну скупштину Републике Српске и Парламентарну скупштину БиХ.

Нослилац листе СП за парламент БиХ Недељко Јовић рекао је да социјалисти у предизборној кампањи неће ружно говорити о другима.
 
“Ми морамо да будемо водећа снага у прогресивним идејама и честитом понашању и зато најављујемо поштену кампању”, нагласио је Јовић, који је и потпрпедсједник Социјалистичке партије.


 
Он је рекао да су листе ове политичке странке сачињене од угледних људи из свих сфера.
“Имамо идеје, јасне програме и компетентне људе спремне да раде. Очекујемо подршку како бисмо заједно наставили велики посао”, поручио је Јовић.
 
Он је истакао да се Социјалистичкој партији придружио велики број младих људи са новом енергијом и идејама.
 
“Социјалистичка партија не мијења политику од избора до избора, већ досљедно заступа универзалне вриједности - остварење идеје социјалне правде и достојног живота”, рекао је Јовић.
 
Јовић је увјерен да ће СП уз повјерење грађана оправдати слоган “За бољу Српску” и потврдити да ће радити за добробит свих.