ПРОМОЦИЈОМ 70 НОВИХ ЧЛАНОВА СТРАНКА ПОЧЕЛА КАМПАЊУ :: Semberija INFO ::

 

ПРОМОЦИЈОМ 70 НОВИХ ЧЛАНОВА СТРАНКА ПОЧЕЛА КАМПАЊУ


Foto
Покрет успјешна Српска као дио Коалиције Народна партија Српске – Дарко Бањац, Покрет успјешна Српска, Прва СДС своју политичку кампању за опште изборе 2022. године  почео је представљањем 70 нових младих чланова странке.
 
Није случајно што се то догађа баш данас, на дан почетка политичке кампање, истакао је др Златко Максимовић на церемонији додјеле нових чланских књижица младим симпатизерима ПУС-а.



- Млади су највеће богатство друштва и треба више да се укључе у друштвене токове, како би било боље њима и свим грађанима Републике Српске и како би се зауставио одлазак младих из земље", истакао је др Максимовић.
 
На промоцији одржаној у Галерији Центра за културу у Бијељини, кандидат Покрета успјешна Српска за посланика у Народној скупштини Републике Српске са редним бројем три (3) Немања Јанковић нагласио је да се чланство ПУС-а, у посљедње вријеме,  значајно увећава и квантитетом и квалитетом, оцјенивши  да је то одличан показатељ јачања Покрета успјешна Српска.


 
Кандидат за посланика из Покрета успјешна Српска са редним бројем четири (4)  Александар Стевановић истакао је да у склопу шире коалиције подржавају кандидате СНСД-а Милорада Додика и Жељку Цвијановић за појединачне функције.


 
Кандидат ПУС-а за посланика са редним бројем пет (5) Живка Малић позвала је младе да се укључе у политички живот како би заједно стварали бољу и усјешнију Републику Српску.