MILOVANOVIĆ: OČEKUJEMO UBJEDLJIVU POBJEDU MILORADA DODIKA I ŽELJKE CVIJANOVIĆ :: Semberija INFO ::

 

MILOVANOVIĆ: OČEKUJEMO UBJEDLJIVU POBJEDU MILORADA DODIKA I ŽELJKE CVIJANOVIĆ


Foto
Новоименовани предсједник Градског одбора СНСД Бијељина Мирослав Миловановић изјавио је да СНСД очекује убједјиву побједу на предстојећим изборима, истичући да је СНСД као најодговорнија политичка опција, са својим коалиционим партнерима чврсто стоји на становишту очувања РС.
 
Он је на данашњој прес-конференцији изјавио да су Милорад Додик, кандидат СНСД-а за предсједника РС и Жељка Цвијановић, кандидат за српског члана Предсједништва БиХ, гарант очувања и стабилности Српске.
 
СНСД у изборној јединици шест, како је речено на прес-конференцији СНСД-а, очекује освајање више од 17. 000 гласова, што су три посланичка мандата, да у Бијељини буде најјача политичка партија и да Додик и Цвијановићева побиједе у овом граду.
 
Миловановић је нагласио да озбиљна времена захтијевају и озбиљне политичаре, истичући да су управо Милорад Додик и Жељка Цвијановићева  идеалан тим за оно за шта су кандидовани.
 
Према његовим ријечима, у политичком смислу није могуће упоређивати Жељку Цвијановићеву и Мирка Шаровића, нити Милорада Додика и Јелену Тривић.
 
Додик је, како је рекао, преискусан политичар и потпуно спреман да поново обавља функцију предсједника РС, за разлику од Тривићеве која је политички аматер за ту позицију за коју је кандидована.


 
„За разлику од Додика који је иницирао резолуцију против увођења санкција Руској Федерацији, Тривићева је,  као народни посланик,  изашла из скупштинске сале  када се о тој резолуцији гласало и није се изјаснила“, изјавио је Миловановић.
 
Он је нагласио да ће СНСД, заједно са коалиционим партнерима, учинити све да предсједник РС,  након општих избора 2. октобра,  буде Додик и да у његовом тиму, као српски члан Предсједништва буде Цвијановићева.
 
Миловановић је позвао грађане да током предизбирне кампање сви буду толерантни, културни и достајанствени, да се потврди демократска опредијељеност и слободна воља грађана на општим изборима.
 
Он је позвао бираче да анализирају све политичке представнике и да се подсјете шта се дешавало у временима када су владали они који претендују да раде оно то су радили прије 10 и више година.
 
„Упоредите како су се исплаћивале пензије у том периоду, а како се исплаћују посљедњих година, колико су они повећавали пензије, а колико се пензије повећавају од када СНСД,  као најодговорнија политичка партија у оквиру коалиције,  чини извршну власт у РС“, додао је Миловановић.

(Семберија инфо)