ОГРОМНА ПОДРШКА КАНДИДАТИМА ДЕМОС-А НА ТРИБИНИ У ГОРЊОЈ ЧАЂАВИЦИ :: Semberija INFO ::

 

ОГРОМНА ПОДРШКА КАНДИДАТИМА ДЕМОС-А НА ТРИБИНИ У ГОРЊОЈ ЧАЂАВИЦИ


Foto: Semberija info
У препуној читаоници у Горњој Чађавици, на трибини чији је организатор био Милан Дакић, носилац листе за Народну Скупштину РС у ИЈ 6, вечерас су се представили кандидати ДЕМОС –а из ИЈ 6 за Народну Скупштину РС и из ИЈ 2 за Парламентарну Скупштину БиХ.



-ДЕМОС у овим срединама, већ дуги низ година побјеђује. Овдје смо већ 14 година остваривали резултат кроз ДНС, а сада га остварујемо кроз ДЕМОС. Наша средина овдје је увијек давала побједу и та побједа је била више него половична. Желим да кажем, да када је у питању МЗ Горња Чађавица, наш однос према мјештанима је увијек био коректан, имамо слуха и разумијемо проблеме људи који живе на селу. Уз њих смо константно, а не само пред изборе“, истакао је Милан Дакић, носилац листе из ИЈ 6 за Народну Скупштину РС.

Чедомир Стојановић, носилац листе из ИЈ 2 за Парламентарну Скупштину БиХ истакао је да је предсједник ГО ДЕМОС-а Бијељина, Милан Дакић један од стубова ДЕМОС-а у РС.



-Захваљујући Милану Дакићу и његовом раду, али донекле и нашем овдје имамо велику подршку. Овим путем желио бих да се захвалим мјештанима Горње Чађавице на подршци у претходном периоду, а и ове године очекујемо добру подршку. Кампања је фер и коректна, а и ми водимо исту такву кроз скупове које одржавамо. Када разговарамо са народом видимо да имамо велику подршку и очекујемо да зацртани циљеви буду остварени, а то је 9.500 гласова на регији за посланика у  Народној Скупштини РС  и посланика у Парламентарној Скупштини БиХ“, нагласио је Чедомир Стојановић, носилац листе из ИЈ 2 за Парламентарну скупштину БиХ.

-Изузетно смо задовољни што видимо да имамо подршку мјештана овог краја, а на нама је да и даље радимо, да тако остане. Веома је битно напоменути, да водимо специфичну кампању, нудимо рјешења за проблеме на које наилазимо на терену и по томе смо препознатљиви. Обје листе ДЕМОС-а нуде квалитетне кандидате и заслужују подршку грађана, а на нама је да и даље радимо, да ту подршку и оправдамо“, закључио је Славиша Вујановић, кандидат за НС из ИЈ 6.



(Семберија инфо)