ПРЕДИЗБОРНА ТРИБИНА ДЕМОКРАТСКОГ САВЕЗА - ДЕМОС-А У ПУЧИЛАМА :: Semberija INFO ::

 

ПРЕДИЗБОРНА ТРИБИНА ДЕМОКРАТСКОГ САВЕЗА - ДЕМОС-А У ПУЧИЛАМА


Демократски савез - ДЕМОС сваке године у насељу Пучиле добија огромну подршку и повјерење грађана.
Вечерас је присутно више од двије стотине наших чланова и симпатизера на предизборном скупу у овом семберском селу, истакао је Милан Дакић, носилац посланичке листе ДЕМОС-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици шест на предизборној трибини у Пучилама.



“Имамо изузетно добру и константну сарадњу са мјештанима овог села. Помажемо при рјешавању њихових  животних и инфраструктурних проблема, а укључени смо и у бројне акције у овој мјесној заједници. Једном ријечју, пратимо оне потребе људи које они имају у реалном свакодневном животу. ДЕМОС, на крају ове предизборне кампање, на основу посјећености у коју смо се увјерили, сматрамо да ће остварити свој зацртани циљ, а то шест посланика за Народну скупштину Републике Српске и један посланик у Парламентарној Скупштини БиХ. Током кампање имали смо изузетно добру подршку грађана, а заједно са СНСД-ом, у коалицији, активно смо пружили и пружићемо нашу подршку за избор Милорада Додика за предсједника Републике Српске и Жељке Цвијановић за српског члана Предсједништва БиХ. Истрајаћемо у томе и надамо се побједи другог октобра”, изјавио је Милан Дакић, позвавши грађане и симпатизере ДЕМОС-а да изиђу на биралишта и да подрже Републику Српску, заједничке кандидате и кандидате ДЕМОС – а за Народну скупштину и за Парламентарну скупштину БиХ.



Славиша Вујановић, кандидат ДЕМОС - а за посланика у Народној скупштини Републике Српске, изјавио је да су се чланови ове странке потрудили да дођу у сваку мјесну заједницу и да саслушају потребе сваког грађанина.



“ Циљ нам је био да евидентирамо њихове потребе, захтјеве и тежње. Видјели смо, кроз огромну посјету на трибинама, да ДЕМОС ужива подршку народа, тако да можемо очекивати добар изборни резултат. Желим да позовем све наше грађане да, без дилеме, дају подршку кандидатима ДЕМОС-а, јер сматрам да имамо скуп квалитетних људи који су доказали да могу, да хоће и да знају да руководе институцијама, да су истрајни у подршци очувања Републике Српске. Наша жеља је да кроз један квалитетан рад и веће залагање допринесемо очувању Републике Српске, развоју Бијељине и сваке сеоске и градске мјесне заједнице. Видимо и сами да је живот све тежи, али ми ћемо настојати да створимо што боље услове за живот, да задржимо младе на овим нашим просторима. На тај начин ћемо допринијети и развоју Републике Српске. Кроз досадашњи рад и комплетну ову предизборну кампању ми смо доказали да би грађани требало да дају подршку објема изборним листама ДЕМОС-а, јер мислимо да је то прави избор - без дилеме”, закључио је Славиша Вујановић.

(Семберија Инфо)