ПОКОШЕНО ПОЉЕ ХИТ ДЕСТИНАЦИЈА :: Semberija INFO ::

 

ПОКОШЕНО ПОЉЕ ХИТ ДЕСТИНАЦИЈА


У ово вријеме, вријеме друштвених мрежа, када је битно да си присутан у виртуленом свијету, важан моменат у тој причи је и дестинација.

-Колико је битно да си онлајн, толико је важно да на фејсбуку, инстаграму... имаш добре фотографије, занимљиве селфије'', појашњава једна дјевојка из Бијељине, која каже да није важно њено име, јер је, тврди, сви њени пратиоци препознају на друштвеним мрежама.


-Треба изабрати оригинално мјесто за селфи и бити другачији од осталих. Међутим, овдје је, ипак, средина мала и локације се на фотографијама брзо препознају, па онда многи похрле да се и они ту сликају, али је важно да први изабереш оригинално мјесто'', додаје ова дјевојка.

У посљедње вријеме у Семберији је топ локација пожњевено житно поље. Нарочито су занимљива поља са роло балама сламе. Без обзира на високе температуре, на стрњацима у близини града, током читавог дана, могли су се видјети и млађи и старији како позирају пред објективом. Много је и младих родитеља који су са својим малишанима бирали што љепше мјесто на њиви како би и фотографија на друштвеној мрежи била што љепша и оригиналнија.

Semberija info