КАКВИ СМО МИ ТО ЉУДИ? :: Semberija INFO ::

 

КАКВИ СМО МИ ТО ЉУДИ?


Без обзира што смо већ потрошили петину двадесет и првог вијека, многи се нису дозвали памети.

Истина, да је корона запријетила цијелој Планети, ни то, чини се многе не упозорава довољно, да опасност пријети човјечанству и да је императив да водимо бригу о себи и, бар онима око нас и животној средини. Многи, нажалост, не брину ни о најмлађим који су наша будућност и ,,украс свијета''.

Да неки наши суграђани не мисле о дјеци и њиховом здрављу, потврда су постављене и табле упозорења испред тзв. бијелих зграда у Улици Гаврила Принципа, у центру Бијељине.

Ово смо морали да урадимо, нажалост. Безброј пута смо упозоравали многе, нарочито младе, да не бацају отпад на овим зеленим површина, јер се дјеца ту играју. Али, није то ништа помагало. Иза себе су остављали све и свашта, па и полупане стаклене пивске флаше. Па тек ови власници кућних љубимаца? Ја волим животиње, али зна се гдје је мјесто животињи, а гдје човјеку. Изведу овдје кућног љубимца да обави физиолошке радње, а то не покупе и баце. Дјеца су ту стално. Па зар и на то треба упозоравати? Па зар не знамо ни основне норме понашања? Због тога смо били принуђени и да поставимо табле упозорења, али често ни на то се неки не обазиру'', тврди један од станара тзв. бијелих зграда и поручује да је крајње вријеме да се дозовемо памети.

Семберија инфо