За дан из Дрине извучена тијела двојице мушкараца :: Semberija INFO ::

 

За дан из Дрине извучена тијела двојице мушкараца


ЗВОРНИК, БИЈЕЉИНА – Тијела двојице мушкараца извучена су јуче из Дрине у мјесту Средњи Шепак у Зворнику те у близини локације Еко-камп у Јањи.

Наиме, полицијској станици Козлук је јуче око 17.20 часова пријављено да је у Средњем Шепаку, пронађено беживотно тијело највјероватније лица афроазијског поријекла.

Припадници Полицијске управе (ПУ) Зворник су извршили увиђај, а након тога су предузели и све друге мјере и радње из своје надлежности.

Пронађено беживотно тијело је прегледано од стране доктора мртвозорника.

О свему наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина, који је наложио обдукцију и достављање Извјештај о предузетим мјерама и радњама.

Исти дан рибар је полицијској станици Јања пријавио да је уочио тијело у ријеци Дрини, закачено за грање на ријечном острву у близини локације Еко-камп у Јањи.

На лице мјеста одмах је изашла полициј, рониоци и припадници Цивилне заштите који су извукли тијело мушкарца чији се идентитет утврђује.

Извршен је увиђај лица мјеста а о свему је обавјештен тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини који је наложио предузимање свих потребних мјера и радњи у циљу утврђивања идентидета и релевантних чињеница и околности.


Независне новине