Интерагро 2019 Бијељина: ЗП комерц и Млин Павловић најуспјешнији :: Semberija INFO ::

 

Интерагро 2019 Бијељина: ЗП комерц и Млин Павловић најуспјешнији


Бијељинске фирме „ЗП комерц“ и млин „Павловић“ награђене су за најбољи свеукупан сајамски наступ на данас завршеном Међународном сајму пољопривреде „Интерагро“ у Бијељини.

Из области пољопривредне механизације сајамска награда припала је излагачу "Агрогруп" из Брчког.

Славиша Цацановић, директор предузећа "Град", које је организатор сајма, рекао је Срни да је у садашњим капацитетима ова манифестација достигла максимум са рекордних 160 излагача.

"Намјера нам је да, по узору на престижни Новосадски сајам и уз њихову подршку, од Бијељине направимо сајамски град и за то нам је потребна организациона помоћ и успостављање модерног мастер центра на садашњем сајмишту", оцијенио је Цацановић.

Према његовим ријечима, о значају сајма "Интерагро" свједоче и званичници који су учествовали на његовом отварању или су га посјетили током три сајамска дана, међу којима су премијер Републике Српске Радован Вишковић и министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Борис Пашалић.

Уз домаће излагаче најновија достигнућа у агробизнису на "Интерагру" су представили учесници из Србије, Хрватске, Црне Горе, Мађарске, Италије, Аустрије и Турске.

СРНА/Инфо Бијељина