СЕДМИЧНА ПОНУДА ПОСЛОВА :: Semberija INFO ::

 

СЕДМИЧНА ПОНУДА ПОСЛОВА


Ако желите брзо пронаћи посао, свакако посјетите портал бољипосао.цом. Откријте које су 5 атрактивних позиција доступне само за вас овог тједна!
 
Wебхелп БХ д.о.о. тражи Савјетника за корисничку подршку (м/ж) у Сарајеву с познавањем њемачког језика. Посао укључује подршку купцима, обраду упита и одржавање базе података. Нуде фиксну плаћу, уговор на неодређено, рад у смјенама те друге погодности. Пријавите се путем линка до 15.2.2024.
 
Гранд Хотел Неум запошљава на неколико позиција (м/ж). Мјесто рада је Неум. Нуди се стимулативан особни доходак, угодна радна атмосфера и уговор о раду на одређено вријеме. Пријавите се путем линка до 24.2.2024.
 
Стамен Модулес д.о.о. запошљава Менаџера логистике (м/ж), Референта набаве (м/ж), Лакирера (м/ж) и на још неколико позиција. Мјесто рада је Сарајево. Нуди се угодна радна атмосфера и могућност напредовања. За више информација о појединоме послу посјетите линк до 14.2.2024.
 
Тим Сyстем тражи радника за Организацију транспорта и логистике возних паркова у Сарајеву. Потребно је радно искуство и факултетско образовање у саобраћајном, машинском или електротехничком смјеру. Познавање рада на рачуналу (МС Оффице) је такођер потребно. Пријавите се путем линка до 7.3.2024.
 
Агенција за државну службу БиХ тражи Директора за Агенцију за унапређење страних инвестиција у БиХ (м/ж) те запошљавају на још позиција (м/ж). Потребно је 5 година радног искуства, ВСС друштвеног или техничког смјера, положен стручни управни испит, активно знање енглеског језика и познавање рада на рачуналу. Пријавите се путем линка до 16.2.2024.
 
Погледајте преостале могућности послова на службеној страници бољипосао.цом. Сретно!