БАБАЉ БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ: “ПАРАЗИТИ КОЈИ СУ ПРЕШЛИ ИЗ СДС У СНСД УНИШТАВАЈУ СРПСКУ” :: Semberija INFO ::

 

БАБАЉ БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ: “ПАРАЗИТИ КОЈИ СУ ПРЕШЛИ ИЗ СДС У СНСД УНИШТАВАЈУ СРПСКУ”


Посланик СДС Дарко Бабаљ упозорио је данас да ће “паразити који су се увукли у власт” уништити Републику Српску.
 
Не желећи никога конкретно именовати, Бабаљ је у наставку сједнице Народне скупштине Републике Српске гдје је у току расправа о Приједлогу закона о измјенама и допунама Закона о штрајку истакао да је и СДС у прошлости имао лоше менаџере који су уништили поједина предузећа и кршили радничка права, али да су то појединци који имају своје име и презиме.
 
– Није политика СДС била на урушавању Републике Српске, као што није ни политика СНСД да урушава Српску. То су паразити у апаратима и СДС и СНСД. Сви који су били паразити у СДС, данас се налазе у СНСД, а сутра ће бити паразити у некој другој, трећој или петој партији – истакао је Бабаљ.
 
Он је упитао да ли је нормално да запосленима у болници Србија у Источном Сарајеву нису уплаћивани порези и доприноси од 2010 године.
 
Бабаљ је додао да је Република Српска у проблему јер остаје без становника, те је позвао власт да учини нешто како би се заштитила радничка права.
 
– Изаће народ на улице и прегазити и вас и нас и синдикат. Понудите нека рјешења јер се бојим да сте остали и без људи и без рјешења. Бојим се да ови паразити који су били код нас, а данас код вас, поједоше и вашу супстанцу. Ви сте власт и требате понијети највећу одговорност – упозорио је Бабаљ.

sdsrs.com