ШАМПИОНИ СПРЕМНИ ЗА ПРВЕНСТВО БиХ :: Semberija INFO ::

 

ШАМПИОНИ СПРЕМНИ ЗА ПРВЕНСТВО БиХ


Модрича ће у недјељу, 19. фебруара бити центар каратеа у БиХ. Прекосутра се наиме, одржава Државно првенство Босне и Херцеговине у  каратегорији сениора и сениорки.

Карате клуб "Шампиони" из Бијељине пут Модриче иде са тројицом такмичара који су се на Државно такмичење квалификовали освајањем медаља на Првенству Републике Српске које се протекле недјеље одржало у Бањалуци.

Лазар Марковић, у категорији -67кг, Милош Симић у категорији -75кг и Александар Новицки у категорији -84кг пењали су се на побједничка постоља. Марковић као вицешампион а Новицки и Симић као трећепласирани.
 

-Ово је генерација која је ове године ушла у категорију сениора. По правилу, те прве године каратисти се навикавају на нове услове, на старије и искусније противнике али ови момци су прије неколико дана у Бањалуци показали оно што ја као њихов тренер најбоље знам - да су класа. Зато са нестрпљењем чекам недјељу да, са великом, и радошћу и нервозом гледам своје Шампионе", рекао је за "Семберија ИНФО" Милорад Марковић, тренер КК "Шампиони" Бијељина.

(Семберија инфо)