Извјештај са "III Отвореног турнира у прецизном стрељаштву" :: Semberija INFO ::

 

Извјештај са "III Отвореног турнира у прецизном стрељаштву"



Стрељачки клуб "ТРБ" из Бијељине, је у сколопу обиљежавања славе Града Бијељине, организовао "III Отворени турнир у прецизном стрељаштву". На турниру је учествовало укупно 65 такмичара у обје конкуренције. Гађало се из нових модела пиштоља "РС9 - Вампир" друге генерације и ово је било једно од финалних тестирања наведеног модела. 



Главну награду, пиштољ, модел "РС9 - Вампир" друге генерације, за најбољи резултат турнира, освојио је Слободан Боснић, из Стрељачог клуба "Барајево", Србија. Главну награду, је обезбједила фирма "Технички ремонт Братунац", а побједнику је награду уручио Миле Пејчић, директор наведене фирме.

Друго мјесто у мушкој конуренцији припало је Слободану Маџаревићу, припаднику Жандармерије, МУП-а Републике Српске, а треће мјесто је освојио Марко Савић, члан Стрељачког клуба "ТРБ" из Бијељине. 




Код дама, прво мјесто је освојила Јована Савић из Стрељачког клуба "ТРБ" Бијељина, друго мјесто Тања Љубиновић, такође из Стрељачког клуба "ТРБ" Бијељина, и треће мјесто Нина Пандиловски, стрељачки клуб "ТРБ" Бијељина.



Такмичари, гости  и љубитељи оружја,  су први пут на овом турниру имали прилику  детаљно се упознати са новим моделом пиштоља "РС9 - Вампир" друге генерације, за шта се побринула стучна екипа из компаније "ТРБ", чији су инжињери и техничко особље који раде на развоју наведеног модела, све време турнира били на располагању.