БИЈЕЉИНСКИ КАРАТИСТИ УЧЕСТВОВАЛИ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНОМ КАРАТЕ КАМПУ У СЛОВАЧКОЈ :: Semberija INFO ::

 

БИЈЕЉИНСКИ КАРАТИСТИ УЧЕСТВОВАЛИ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНОМ КАРАТЕ КАМПУ У СЛОВАЧКОЈ


Такмичари КК "УНСУ" и КК "Шампиони" из Бијељине, затим КК "Шампион" из Модриче и КК "Српски соко" из Зворника вратили су се из Словачке (Банска Бyстрица) гдје су у саставу тима Регионалног карате савеза Бирча, Мајевице, Семберије и Посавине (БМСиП) били дијелом интернационалног карате кампа који већ другу годину организује ЦМК "Банска Бyстрица" уз подршку словачке Карате федерације.


 


-Ово је друга година заредом како спортисти из наше регије учествују на овом престижном кампу, а ове године поред њих учешће су узели кадети, јуниори и сениори из Чешке, Пољске, Мађарске и домаћина Словачке. Камп је трајао шест дана у којима се великим интензитетом радило три пута дневно. Комплетан програм рада заокружен је организацијом мечева мјешовитих тимова по узрасним селекцијама, а након тога међусобних екипних мечева учесника, такође према узрасним категоријама. Услови за рад, масовност, такмичарски и тренерски квалитет највеће су одлике овог кампа. Узимајући све у обзир, сигурно је да су сви учесници на најбољи начин започели припреме за наставак такмичарске сезоне у којој их очекује прегршт важних такмичења", стоји у саопштењу за јавност Регионалног карате савеза БСМИП.


 
Боравак у Словачкој је искориштен за прецизирање и унапређење будуће сарадње на свим нивоима. 
 
-Поред спортских активности дружење и гостопримство од стране организатора је било више него одлично и као учесници смо презадовољни кампом у свим аспектима", утисци су спортиста и тренера Горана Ивковића и Милорада Марковића учесника кампа.