Стефан Ракић постао незамјењива карика у игри шампиона :: Semberija INFO ::

 

Стефан Ракић постао незамјењива карика у игри шампиона



У утакмици четвртог кола Премијер футсал лиге БиХ, екипа КМФ "Радник МД Схоп" гостовала је у Широком Бријегу. У Бијељину су се вратили са пуним плијеном и тренутно су, уз Слогу из Горњег Вакуфа, екипа са максималним учинком. 

Од почетка ове футсал приче акценат који Бијељинци форсирају су играчи из Семберије и околине, а у претходне три сезоне тај рецепт је дао резултат и три титуле су стигле у Бијељину. 



Један од оних момака којима је пружена прилика да са прекаљеним асовима футсала покаже своје умјеће је и "повучени" Стефан Ракић, који већ трећу годину носи плави дрес. Стефан је и у претходном периоду пружао одличне партије, те је постао један од незамјењивих карика у игри шампиона. Ракић је погађао три пута против Херцеговине, а такође је немјерљив и његов дефанзивни ангажман. Сигурно да је он будућност бх. футсала.



-И даље ћемо, угледајући се на овај примјер, наставити са промоцијом наших јуниора у првом тиму. Шансу против Херцеговине добили су наши јуниори Огњен Марковић и Михаило Трифковић, као и млади Филип Јовановић. КМФ "Радник МД Схоп" не брине за будућност", стоји у саопштењу за јавност КМФ "Радник МД Схоп"