Дејвис добио ултиматум од Бајерна :: Semberija INFO ::

 

Дејвис добио ултиматум од Бајерна


Канадски репрезентативац, Алфонсо Дејвис има жељу да остане у Бајерну, то је жељео и прије годину дана, али проблем је настао у томе што више од пола године нико из клуба није разговарао са њима ту тему, трвди његов менаџер, Ник Хаус.

Према његовим ријечима није фер што се у овом тренутку изашло са ултиматумом пред његовог клијента, јер он то није заслужио због свог професионалног односа према обавезама.

"Дејвис је још прије годину дана био спреман да потпише уговор са Бајерном, али је тада дошло до промијене у руководећим струтктурама клуба и од тада га, ево пуних седам мјесеци, нико није контактирао. Сада видим да је пред њега стављен ултиматум како до краја мјесеца мора да одлучи да ли остаје или не, а то није фер", рекао је Хаус.
Заступник одличног дефанзивца је истако како је њему и његовом клијенту потребно вријеме да добро размисле о свему и донесу најбољу могућу одлуку.

"Алфонсу је добро у Бајерну, али ово је уговор који је у његовој каријери веома важан и потрбено је вријеме да на миру размисли о свему. Потребна нам је јасна слика какви су планови клуба у наредом периоду, а ми још не знамо ни ко ће бити тренер наредне сезоне. Зато и кажем да није фер да се пред њега ставља такав ултимату. Он то није заслужио"; рекао је Дејвисов агент.

Новонасталу ситуацију могао би да искористи Реал Мадрид који је први у реду међу клубовима који желе да ангажују дефанзивца репрезентације Канаде.

(Независне)