КС РС И АДМИРАЛБЕТ - ПОТПИСАН УГОВОР СА ГЕНЕРАЛНИМ СПОНЗОРОМ ПРВЕ ЛИГЕ РС :: Semberija INFO ::

 

КС РС И АДМИРАЛБЕТ - ПОТПИСАН УГОВОР СА ГЕНЕРАЛНИМ СПОНЗОРОМ ПРВЕ ЛИГЕ РС


Кошаркашки савез Републике Српске и АдмиралБет постигли су данас договор о генералном спонзорству Прве лиге Републике Српске у мушкој и женској конкуренцији. Такмичење ће, како је данас саопштио  предсједник Савеза Александар Ђурђевић, у наредних годину дана носити званични назив ,,АдмиралБет - Прва лига Републике Српске".
 
„Сва средства која ће бити добијена кроз спонзорски уговор биће искориштена да се нашим клубовима који се такмиче у Првој лиги Републике Српске дају олакшице. Управни одбор ће одлучити да ли ће то  бити кроз неку врсту директног новчаног давања или кроз нека ослобађања од даџбина“ рекао је Ђурђевић.
 
АдмиралБет је спонзор АБА лиге и Прве кошаркашке лига Србије и част је, како је рекао Ђурђевић, бити у таквом друштву када је кошаркашки спорт у питању.


 
„Уговор ћемо потписати за једну такмичарску сезону. Надам се да да ћемо кроз добру сарадњу обезбиједити да та сарадња буде дугорочна и да у наредних сезонама АдмиралБет буде спонзор првих лига, и мушкој и женској конкуренцији Кошаркашког савеза Републике Српске“ рекао је Ђурђевић.
 
АмиралБет је свјетски познати бренд који је присутан на нашим просторима од 01. новембра са 21 пословницом и онлине.
 
"Испред АдмиралБет-а морам да кажем да нам је и част и задовољство што имамо могућност да подржавамо друштвено одговорне пројекте, да улажемо у младе људе и спорт. Задовољство нам је што смо од данас и званично генерални спонзор кошаркашког савеза и надамо се да ће бити на обострано задовољство“ истакла је маркетинг менаџер АдмиралБет-а Вања Хоптијан.
 
Кошаркашки савез Републике Српске недавно је напунио 30 година постојања и задовољство је веће, што је у истој години Прва  лига Републике Српске данас добила и квалитетног спонзора, истакао је Ђурђевић.