LAZIĆ : KOLICIJA “DOGOVOR ZA BIJELjINU”, UBJEDLjIVO ODNIJELA POBJEDU NA IZBORIMA ZA ČLANOVE SAVJETA MJESNIH ZAJEDNICA :: Semberija INFO ::

 

LAZIĆ : KOLICIJA “DOGOVOR ZA BIJELjINU”, UBJEDLjIVO ODNIJELA POBJEDU NA IZBORIMA ZA ČLANOVE SAVJETA MJESNIH ZAJEDNICA


Prema preliminarnim rezultatima današnjih izbora za članove savjeta mjesnih zajednica grada Bijeljina, Koalicija “Dogovor za Bijeljinu”, odnijela je apsolutnu pobjedu u svim mjesnim zajednicama na području grada, saopštio je na večeras održanioj konferenciji za medije, Vladimir Lazić, predsjednik Gradskog odbora SNSD Bijeljina.

Pobijedili smo u 44 mjesne zajednice, odnijeli smo apsolutnu pobjedu u MZ Ledinci, koja je najveća mjesna zajednica u gradu, sa skoro10 000 glasača. Prije svega želim da se zahvalim svim građanima Bijeljine koji su danas izašli na glasačka mjesta i time pokazali da žele da aktivno učestvuju u svemu onome što je bitno za organizaciju rada i  života u našem gradu a posebno želim da se zahvalim svim onim građanima koji su podržali kandidate koalicije “Dogovor za Bijeljinu. Narod Bijeljine je prepoznao ko radi za njegove interese. Bijeljina jednostavno mora bolje, neče više stagnirati, a ekipa ljudi okupljena oko Koalicije, nastavlja borbu za novu  i  prosperitetniju Bijeljinu”, naglasio je Lazić.

Semberija info