Информација о водоснабдијевању – четвртак 03.06.2022. :: Semberija INFO ::

 

Информација о водоснабдијевању – четвртак 03.06.2022.


Плански периодични преглед електро-енергетских постројења на Пумпној станици Обријеж-Хасе и прекид у напајању електричном енергијом пумпног постројења, данас од 08:00 до 15:00 часова,  ће изазвати и прекид рада ПС а то значи да ће без воде, у том периоду, остати становници: Хаса, Новог насеља Хасе, Обријежи, Бријеснице, Љељенче, Шумица и насеља Шубарићи у Великој Обарској.

          Због отклањања кварова на водоводној мрежи и прикључења нових корисника на водоводну мрежу, данас ће, у времену од 08:00 до 14:30 часова, доћи до прекида у водоснабдијевању, у трајању од два до три сата, у улицама: БијељинскаБраће ЛазићСаве Ковачевића, Омладинска, Салке Бајрића и Николе Тесле у Јањи, укључујући све прикључне, сусједне улице, као и у насељу Матковића сокак у Којчиновцу.
          На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.       
​ 
           Препоручујемо нашим корисницима, који живе на поменутим локацијама, да припреме неопходне резерве воде за наведени временски период.