PUNO VESELjA U RESTORANU „PET JEZERA“ :: Semberija INFO ::

 

PUNO VESELjA U RESTORANU „PET JEZERA“


U susret novogodišnjim i božićnim praznicima restoran „Pet jezera“ bilježi veliku posjetu. Posljednih dana prava je umjetnost naći slobodno mjesto jer su kapaciteti restorana popunjeni od strane kompanija i javnih ustanova koje za svoje zaposlene organizuju svečanosti povodom završetka poslovne godine. U periodu od 24. decembra do šestog januara za pravo raspoloženje gostiju svako veče je upriličena muzika uživo.

Restoran „Pet jezera“ će organizovati doček Nove godine. Sve ulaznice su rasprodate a odnose se na all inclusive  aranžman. Goste će u novu, 2022. godinu uvesti Vasko Todić i „Stara priča“. Ista ekipa će se brinuti za prijatno raspoloženje i tokom večeri prvog januara 2022. godine. Ulaznice za ovu veče se još uvijek mogu kupiti.

U restoranu planiraju organizovati i doček Nove godine po julijanskom kalendaru. Oni koji budu željeli u dobrom društvu obilježiti i ovaj momenat, imaće priliku uživati u notama ansambla „Moj rođak sa sela“.



-U dvorištu manastira Svete Petke 2015. godine počinje priča jednog kulturnog i šarenolikog ugostiteljskog objekta – restorana „Pet jezera ˮ. Smješten u naselju po kom je i dobio ime, restoran ⸲⸲Pet jezera ˮ zahvaljujući laganim bojama veselja i ljubavi, odiše vedrinom i toplinom. Od samog početka uvijek su posjetioci radosno svraćali u njega, neki da probaju tradicionalne specijalitete, a neki da se prošetaju pored jezera i između krošnji drveća koje  mame poglede. Učtivost, gostoljubivost i kultura glavni su komentari za naše osoblje. Od hostese koja Vas sa osmijehom na vratima dočeka, preko konobara koji Vas ljubazno uslužuju tokom cijelog Vašeg boravka u restoranu, pa sve do čuvara koji Vas pozdravom isprati na izlazu, svi Vam žele i više nego lijepu dobrodošlicu i raduju se da Vas ponovo vide“, poručuju iz restorana „Pet jezera“.

Semberija info